Mogelijkheden

Onze televisiestudio is een high end en professionele studio die voorzien is van alle mogelijke snufjes.

Onze studio is geschikt voor 5 – 150 personen. Wij maken in overleg met u een totaalarrangement waarin al uw wensen naar voren komen. Live-cooking in combinatie met een spelshow waarna er nog gedanst kan worden onder begeleiding van onze huis DJ, een ochtendseminar in een informele opstelling met de juist AV-techniek, uw pitch-event onder het genot van een mooie wijnproeverij.

De totale vloeroppervlakte bedraagt ruim 300 vierkante meter. Bestaande uit de studio (180), productieruimte (zes werkplekken), visagie/greenroom inclusief verlichtte spiegels en interieur, vergaderruimte en grootkeuken.

In de studio is een vaste Chroma Key wand gebouwd die wel of niet zichtbaar gemaakt kan worden van ruim 6 meter breed en 3 meter hoog.

Ook zijn er twee LED schermen aanwezig. Deze zijn aan elkaar te koppelen en kunnen alle instarts of stills tonen die u wenst. De LED schermen zijn 3,25 meter breed en 2.75 meter hoog.

De studio beschikt over een snelle glasvezelverbinding en is voorzien van WiFi.

Een tweetal toiletgroepen zorgen dat dames en heren apart naar het toilet kunnen.

Het geluid en de belichting in de studio zijn uniek. Het is allemaal apart van elkaar te bedienen in de studio, vanuit de ingerichte regie of door middel van een smartphone!

Garderobe, grootkeuken, opslag, spreekcel, kleedruimte, het is allemaal aanwezig in de televisiestudio in Den Haag!